log

Log Group L.L.C. është kompani logjistike e cila tani operon edhe  në Kosovë.

Me selin e saj ne Turqi, ne Kosove ne Kine si dhe me partneritet ne Shqiperi e Maqedoni  kompania jone ofron nje mundesi te mire bashkpunimi per shpedicion dhe transport nderkombetar.

Përparësi e Log Group është ofrimi i zgjidhjeve dhe shërbimeve të transportit për të gjitha llojet e ngarkesave si transport detar, tokësor dhe shpedicion. Me përvojë  dhe staf te avansuar  Log Group L.L.C. zotohet për shërbime precize dhe të besueshme logjistike në të gjithë sektorët.

Përveç transportit dhe zhdoganimit të mallrave në rajon, kompania siguron transportin parcial nga Kina dhe Turqia qoftë edhe vetëm për një palate pasi qe posedojme depot tona ne Stanboll dhe Shanghai.

Me mjete moderne që posedojnë karakteristika të larta teknologjike në aktivitetet e transportit, Log Group vizion dhe synim kryesor ka kërkesat dhe nevojat e konsumatorëve duke u siguruar që ngarkesat të arrijnë në destinacionin e saktë sa më shpejt dhe sigurt.

Screen Shot 2019-01-24 at 7.59.25 PM
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position
header style